07 de gener 2013

Premis Bitàcores 2012

Fins aquestes vacances, no havia sentit parlar mai dels Premis Bitàcores, i resulta que el passat any 2012, van celebrar la seva vuitena edició.

Doncs per a tots aquells que com jo desconeixien aquests premis, vos explicaré breument que són els premis Bitàcores 2012. Aquests premis tenen per objectiu fomentar el fenomen bloc mitjançant la significació pública i reconeixement d'aquells que hagin estat elegits com els millors pels usuaris del lloc web Bitacoras.com.

Aquests premis (Bitacoras.com) van néixer l'any 2003, quan tot just començaven a emergir els blocs a Espanya, per distingir els principals autors hispans en diferents categories. Amb el pas dels anys s'han convertit en un referent que cada temporada convoca milers d'apassionats dels blocs. Tot seguit vos adjunto les categories que optaven a premi i a ser votats.


Curiosament, l'autora guanyadora del Millor Bloc Gastronòmic: LRF La Receta de la Felicidad, surt a un anunci publicitari de televisió on dóna les gràcies als seus lectors i bloggers que la van botar. He de dir que a partir de la coneixença d'aquests premis m'he aficionat a seguir alguns dels blocs guanyadors, com per exemple el millor bloc gastronòmic. Com diu l'autora, ella va aprendre a cuinar llegint blocs i a partir d'aquí va engrescar-se a fer el seu propi. Ella és conscient de que no és el millor bloc del món ja que n'hi ha milers, però coincidint amb ella cada blocs per gran o petit q sigui duen a terme una tasca que ha de ser reconeguda.

Aquí vos deix l'enllaç dels premis per si algú s'anima a seguir-ne algún: http://bitacoras.com/premios12 i també el bloc del qual vos he parlat: http://www.larecetadelafelicidad.com